448 Northern Irland VM 2022 Landsholdstrøje AddieG

.

Fernandes har også scoret fem mål i sine sidste tre kampe og vil være Uniteds nøglemand i Southampton i dag, især med Paul Pogba og Scott McTominay, der forventes at gå glip af.

Selvom Sir Alex Ferguson var fast ansvarlig under den mest succesrige periode i klubbens historie, så Solskjær stærke personligheder som Roy Keane, Gary Neville og Peter Schmeichel inspirere hinanden ved at levere stærke hjemlige sandheder. Tjekkisk VM 2022 Landsholdstrøje

David de Gea var uden tvivl Manchester Uniteds bedste spiller på Vicarage Road, og nægtede Ismaila Sarr to gange fra pletten med et gentaget straffe tidligt, før han plukkede bolden ud af sit net fire gange henover eftermiddagen.

frankrig landsholdstrøje

Solskjær blev bulet af rejsestøtten efter fuld tid i Watford, men lovede at fortsætte som manager på Old Trafford forud for en afgørende tur til Villarreal i Champions League tirsdag aften.

Hans fremtid som Manchester United-træner er stadig uafklaret, efter klubbens embedsmænd diskuterede hans holdning lørdag aften.

Murphy mener, at Solskjær skal være mere hensynsløs i sine holdvalg som Tuchel, der har bevist, at du ikke behøver flere angrebsspillere på banen for at få succes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *