337 Ungarn VM 2022 Landsholdstrøje Dollie

.

I slutningen af ​​september kastede Fonseca lys over sandheden bag kollapset af hans skifte til Tottenham og hævdede, at Spurs ikke var helt med på hans taktik og plan.

Den tidligere AC Milan-midtbanespiller var den tekniske direktør Paraticis foretrukne valg, og hans tilgængelighed foranledigede et hjerteskifte fra Spurs-hierarkiet. Ungarn VM 2022 Landsholdstrøje

Den tidligere portugisiske taktiker skar en bekymret figur i kampens afslutning, da han så på fra sidelinjen.

Cameroun VM 2022 Landsholdstrøje

Mbappé er i øjeblikket i pre-season træning med PSG og kan få sit første run-out siden han vendte tilbage fra sin sommerpause i søndagens Trophée des Champions mod Lille.Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona €16 millioner til rådighed til at bruge i det kommende januars transfervindue. Englands angriber Raheem Sterling er på klubbens vinterønskeliste. Selvom lønsummen på Camp Nou er faldet fra €382 millioner til €97 millioner, har de åbnet døren til en underskrift i begyndelsen af ​​2022.

Sammen med PSG-kollegaen Neymar er Mbappé forsidestjernen på den seneste udgave af Ligue 1-klubbens officielle magasin, og fortæller et interview givet sammen med brasilianeren, at han har sat sit hjerte på at vinde europæisk fodbolds bedste klubpris i Paris.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *